Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη «δίκη» του Κισμίρ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη «δίκη» του Κισμίρ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την παραπομπή του προέδρου της τ/κ συντεχνίας των δημοσιογράφων (Basın-Sen), Αλί Κισμίρ ενώπιον «κακουργιοδικείου» στα κατεχόμενα με αίτημα μέχρι και τη δεκαετή του φυλάκιση λόγω ενός άρθρου γνώμης.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, σε δική της γραπτή ανακοίνωση, η Συνδικαλιστική Πλατφόρμα αναφέρει ότι η ελευθερία Τύπου και έκφρασης είναι ένα από τα θεμελιώδη δικαιώματα σε κράτη δικαίου και ότι αυτό το δικαίωμα κατοχυρώνεται στο «σύνταγμα».

Σύμφωνα με την πλατφόρμα, η οποία καταδικάζει τη «δίωξη» του Τ/κ δημοσιογράφου, η Άγκυρα και οι ντόπιοι συνεργάτες της επιχειρούν να δημιουργήσουν μια «αυτοκρατορία φόβου» στα κατεχόμενα, στα πλαίσια της οποίας δρομολογήθηκε η «δίκη» του Κισμίρ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE