Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη «δίκη» του Κισμίρ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη «δίκη» του Κισμίρ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την παραπομπή του προέδρου της τ/κ συντεχνίας των δημοσιογράφων (Basın-Sen), Αλί Κισμίρ ενώπιον «κακουργιοδικείου» στα κατεχόμενα με αίτημα μέχρι και τη δεκαετή του φυλάκιση λόγω ενός άρθρου γνώμης.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, σε δική της γραπτή ανακοίνωση, η Συνδικαλιστική Πλατφόρμα αναφέρει ότι η ελευθερία Τύπου και έκφρασης είναι ένα από τα θεμελιώδη δικαιώματα σε κράτη δικαίου και ότι αυτό το δικαίωμα κατοχυρώνεται στο «σύνταγμα».

Σύμφωνα με την πλατφόρμα, η οποία καταδικάζει τη «δίωξη» του Τ/κ δημοσιογράφου, η Άγκυρα και οι ντόπιοι συνεργάτες της επιχειρούν να δημιουργήσουν μια «αυτοκρατορία φόβου» στα κατεχόμενα, στα πλαίσια της οποίας δρομολογήθηκε η «δίκη» του Κισμίρ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.

BEST OF TOTHEMAONLINE