Λεμεσιανό Καρναβάλι: Αναβάλλεται η έναρξη λόγω της ρώσικης εισβολής

Λεμεσιανό Καρναβάλι: Αναβάλλεται η έναρξη λόγω της ρώσικης εισβολής

Σε έκτακτη συνεδρίαση του σήμερα το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού αποφάσισε την αναβολή της αποψινής πανηγυρικής εκδήλωσης της στέψης της Βασίλισσας του Λεμεσιανού Καρναβαλιού.

Η αναβολή κρίθηκε επιβεβλημένη προς ένδειξη σεβασμού και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που υφίστανται τα δεινά του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο Δήμος Λεμεσού εκφράζει την ευχή να επικρατήσουν συνθήκες ειρήνης και αλληλοσεβασμού μεταξύ των χωρών και των λαών, τοσο στην περιοχή αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE