Απέχουν από δύο περιόδους μαθημάτων οι μαθητές - Φωνάζουν για τις εξετάσεις τετραμήνων

Απέχουν από δύο περιόδους μαθημάτων οι μαθητές - Φωνάζουν για τις εξετάσεις τετραμήνων

Σε προειδοποιητική αποχή από τα μαθήματα τους την 3η και 4η περίοδο θα προχωρήσουν σήμερα οι μαθητές, μετά από απόφαση της Γραμματείας της ΠΣΕΜ για το θέμα των εξετάσεων των τετραμήνων.

 
Στην ανακοίνωση της η ΠΣΕΜ αναφέρει ότι, τα αποτελέσματα «αυτού του αντιπαιδαγωγικού θεσμού» των εξετάσεων των τετραμήνων φαίνονται και στον βαθμό των μαθητών σημειώνοντας ότι «η θυματοποίηση των μαθητών δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από εμάς».
 
Η ΠΣΕΜ διευκρινίζει στην ανακοίνωση της «ότι η 2ωρη αποχή της Παρασκευής, αποτελεί τη πρώτη αντίδρασή. Το επόμενο διάστημα θα εντατικοποιήσουμε τον δύσκολο αγώνα που δίνουμε και δεν θα σταματήσουμε μέχρι τη πλήρη κατάργηση των εξετάσεων τετράμηνων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE