Πόλεμος στην Ουρανία: Βρέφη που βρίσκονται σε θερμοκοιτίδες μεταφέρονται σε αυτοσχέδιο καταφύγιο

Πόλεμος στην Ουρανία: Βρέφη που βρίσκονται σε θερμοκοιτίδες μεταφέρονται σε αυτοσχέδιο καταφύγιο

Ισχυρές εκρήξεις συνεχίζουν να σημειώνονται σε πόλεις της Ουκρανίας, 24 ώρες μετά την έναρξη της ρωσικής στρατιωτικής εισβολής στην Ουκρανία.

Την ώρα που ρωσικές δυνάμεις βρίσκονται έξω από το Κίεβο, απαιτώντας την άμεση παράδοσή του, απλοί πολίτες ψάχνουν καταφύγια για να σωθούν και να προστατεύσουν τις οικογένειές τους.

Σε νοσοκομείο στην πόλη Dnipro στην ανατολική Ουκρανία, βρέφη, τα οποία βρίσκονταν σε θερμοκοιτίδες, μεταφέρθηκαν από το μαιευτήριο σε καταφύγιο που στήθηκε πρόχειρα στο υπόγειο του κτηρίου.

Δείτε βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE