Τροχαίο στη Λευκωσία: Οδηγούσε χωρίς άδεια - Στο νοσοκομείο 16χρονη  

Τροχαίο στη Λευκωσία: Οδηγούσε χωρίς άδεια - Στο νοσοκομείο 16χρονη   

Γύρω στις 12.30 χθες το μεσημέρι, ενώ 20χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Ευάγγελου Φλωράκη στο Δάλι, έχοντας ως συνοδηγό 16χρονη, συγκρούστηκε με προπορευόμενο σταθμευμένο όχημα, με οδηγό 47χρονο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ο 47χρονος και η 16χρονη και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Ο 47χρονος αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε, ενώ η 16χρονη κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Παιδιατρικό Τμήμα.

Όπως διαπιστώθηκε υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η 20χρονη οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μιλάμε για «εμπιστοσύνη» ενώ κρατούνται πέντε συμπατριώτες μας - Διπλωματία με το «πιστόλι στον κρόταφο»

Κυπριακό: Μιλάμε για «εμπιστοσύνη» ενώ κρατούνται πέντε συμπατριώτες μας - Διπλωματία με το «πιστόλι στον κρόταφο»

Η επιστροφή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, έρχεται σε μια περίοδο όπου η τουρκική αδιαλλαξία δεν αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία, ενώ η πραγματικότητα στο έδαφος διαψεύδει καθημερινά κάθε προσπάθεια εξωραϊσμού. Την ίδια ώρα που οι διεθνείς αξιωματούχοι ετοιμάζονται για συναντήσεις υψηλού επιπέδου στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, πέντε Ελληνοκύπριοι παραμένουν παράνομα κρατούμενοι στα κατεχόμενα — μια πειρατική ενέργεια, που θυμίζει περισσότερο καθεστώς εκβιασμού παρά σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE