Βαλάντης: Θετικός στον κορωνοϊό για τέταρτη φορά και δεύτερη μέσα σε ένα μήνα

Βαλάντης: Θετικός στον κορωνοϊό για τέταρτη φορά και δεύτερη μέσα σε ένα μήνα

Με μια ανάρτησή του στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης, ο Βαλάντης ξάφνιασε τους διαδικτυακούς του ακολούθους, όταν ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό για τέταρτη φορά.

Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που ο ίδιος νοσεί με κορωνοϊό μέσα σε μόλις έναν μήνα.


«Νοσώ από κορονοϊό για τρίτη φορά και γι’ αυτό δεν μπορώ να είμαι κοντά σας» έλεγε ο Βαλάντης στις 2 Φεβρουαρίου, όταν βγήκε ζωντανά μέσω skype στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.«Εεεεεε, όχι πάλι… με κούρασε ο έρωτας του….» έγραψε ο Βαλάντης στο Instagram, ανεβάζοντας παράλληλα το αποτέλεσμα του θετικού pcr τεστ που έκανε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE