Βαλάντης: Θετικός στον κορωνοϊό για τέταρτη φορά και δεύτερη μέσα σε ένα μήνα

Βαλάντης: Θετικός στον κορωνοϊό για τέταρτη φορά και δεύτερη μέσα σε ένα μήνα

Με μια ανάρτησή του στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης, ο Βαλάντης ξάφνιασε τους διαδικτυακούς του ακολούθους, όταν ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό για τέταρτη φορά.

Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που ο ίδιος νοσεί με κορωνοϊό μέσα σε μόλις έναν μήνα.


«Νοσώ από κορονοϊό για τρίτη φορά και γι’ αυτό δεν μπορώ να είμαι κοντά σας» έλεγε ο Βαλάντης στις 2 Φεβρουαρίου, όταν βγήκε ζωντανά μέσω skype στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.«Εεεεεε, όχι πάλι… με κούρασε ο έρωτας του….» έγραψε ο Βαλάντης στο Instagram, ανεβάζοντας παράλληλα το αποτέλεσμα του θετικού pcr τεστ που έκανε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE