Βαλάντης: Θετικός στον κορωνοϊό για τέταρτη φορά και δεύτερη μέσα σε ένα μήνα

Βαλάντης: Θετικός στον κορωνοϊό για τέταρτη φορά και δεύτερη μέσα σε ένα μήνα

Με μια ανάρτησή του στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης, ο Βαλάντης ξάφνιασε τους διαδικτυακούς του ακολούθους, όταν ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό για τέταρτη φορά.

Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που ο ίδιος νοσεί με κορωνοϊό μέσα σε μόλις έναν μήνα.


«Νοσώ από κορονοϊό για τρίτη φορά και γι’ αυτό δεν μπορώ να είμαι κοντά σας» έλεγε ο Βαλάντης στις 2 Φεβρουαρίου, όταν βγήκε ζωντανά μέσω skype στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.«Εεεεεε, όχι πάλι… με κούρασε ο έρωτας του….» έγραψε ο Βαλάντης στο Instagram, ανεβάζοντας παράλληλα το αποτέλεσμα του θετικού pcr τεστ που έκανε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE