Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας - Όλες οι πληροφορίες

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας - Όλες οι πληροφορίες

Tο Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Κυριακή27/2/2022, μεταξύ των ωρών 06:30 – 12:00, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας στο τμήμα Σκαρίνου – Μουτταγιάκας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μια λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 100μ. περίπου στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ στην πρωτεύουσα μετά την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, αναστατώνοντας τη Λευκωσία.