ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο ύποπτος οδηγός πέταξε έξω από το όχημα ποσότητα κοκαΐνης - Συνελήφθησαν δυο άτομα για υπόθεση ναρκωτικών

Ο ύποπτος οδηγός πέταξε έξω από το όχημα ποσότητα κοκαΐνης - Συνελήφθησαν δυο άτομα για υπόθεση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση δυο άτομα, 47 και 30 ετών, την Παρασκευή στη Λάρνακα για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κλάδου επικοινωνίας της αστυνομίας, η σύλληψη των δύο ήταν επεισοδιακή αφού το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Αστυνομίας, μετά από καταδίωξη σε δρόμους της Λάρνακας.

Ο 47χρονος και 30χρονος συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, «γύρω στις 7.30μμ μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν το όχημα σε δρόμο της Λάρνακας, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα. Έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα και κατάφεραν να το ανακόψουν, λίγο αργότερα, για να διαπιστωθεί ότι στο όχημα επέβαιναν ο 47χρονος και ο 30χρονος».

Αναφέρεται πως «κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο οδηγός του ύποπτου οχήματος θεάθηκε να ρίχνει έξω από αυτό, ένα αντικείμενο, το οποίο εντοπίστηκε και παραλήφθηκε από την Αστυνομία. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 100 γραμμαρίων περίπου, η οποία κατασχέθηκε ως τεκμήριο».

Εναντίον του 47χρονου και του 30χρονου εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top