Τρίκαλα: 12χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε κυνήγι – Τον πέρασαν για αγριογούρουνο

Τρίκαλα: 12χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε κυνήγι – Τον πέρασαν για αγριογούρουνο

Σοβαρός τραυματισμός 12χρονου αγοριού από κυνηγετικό όπλο έξω από τα Τρίκαλα και συγκεκριμένα σε χωριό της Καλαμπάκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα έγινε όταν ο 12χρονος, με παρέα κυνηγών – για κυνήγι αγριογούρουνου – βρέθηκε έξω από το χωριό Καστανιά Καλαμπάκας. Κατά λάθος δέχτηκε πυροβολισμό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, αναφέρει το trikalaola.gr.

Ο ανήλικος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωση του παιδιού.

Μάλιστα, ενδέχεται να μεταφερθεί σε μεγαλύτερο νοσοκομείο, αφού σταθεροποιηθεί η κατάσταση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE