Τρίκαλα: 12χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε κυνήγι – Τον πέρασαν για αγριογούρουνο

Τρίκαλα: 12χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε κυνήγι – Τον πέρασαν για αγριογούρουνο

Σοβαρός τραυματισμός 12χρονου αγοριού από κυνηγετικό όπλο έξω από τα Τρίκαλα και συγκεκριμένα σε χωριό της Καλαμπάκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα έγινε όταν ο 12χρονος, με παρέα κυνηγών – για κυνήγι αγριογούρουνου – βρέθηκε έξω από το χωριό Καστανιά Καλαμπάκας. Κατά λάθος δέχτηκε πυροβολισμό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, αναφέρει το trikalaola.gr.

Ο ανήλικος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωση του παιδιού.

Μάλιστα, ενδέχεται να μεταφερθεί σε μεγαλύτερο νοσοκομείο, αφού σταθεροποιηθεί η κατάσταση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE