Τρίκαλα: 12χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε κυνήγι – Τον πέρασαν για αγριογούρουνο

Τρίκαλα: 12χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε κυνήγι – Τον πέρασαν για αγριογούρουνο

Σοβαρός τραυματισμός 12χρονου αγοριού από κυνηγετικό όπλο έξω από τα Τρίκαλα και συγκεκριμένα σε χωριό της Καλαμπάκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα έγινε όταν ο 12χρονος, με παρέα κυνηγών – για κυνήγι αγριογούρουνου – βρέθηκε έξω από το χωριό Καστανιά Καλαμπάκας. Κατά λάθος δέχτηκε πυροβολισμό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, αναφέρει το trikalaola.gr.

Ο ανήλικος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωση του παιδιού.

Μάλιστα, ενδέχεται να μεταφερθεί σε μεγαλύτερο νοσοκομείο, αφού σταθεροποιηθεί η κατάσταση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE