Σοκ: Νεκρός στον πόλεμο της Ουκρανίας πρώην τερματοφύλακας της Καρπάτι

Σοκ: Νεκρός στον πόλεμο της Ουκρανίας πρώην τερματοφύλακας της Καρπάτι

Σοκ και στο ουκρανικό ποδόσφαιρο. Όπως έγινε γνωστό, αργά το βράδυ της Παρασκευής έπεσε νεκρός ο πρώην τερματοφύλακας της Καρπάτι Λβιβ, Βιτάλι Σαπίλο.

Ο Σαπίλο ήταν 21 ετών και είχε αναλάβει τον ρόλο του διοικητή άρματος μάχης, κοντά στο Κίεβο. Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή κοντά στην πρωτεύουσα μετά από πυρά των Ρώσων.

Ο Βιτάλι Σαπίλο ξενίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Καρπάτι Λβιβ. Αγωνίστηκε κυρίως στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, έχοντας ως όνειρο να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE