ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινές δράσεις για ανάπτυξη γαμήλιου τουρισμού στην επαρχία Πάφου

Κοινές δράσεις για ανάπτυξη γαμήλιου τουρισμού στην επαρχία Πάφου

Με συντονιστή την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς και η Κοινότητα Νέου Χωρίου αναμένεται τις επόμενες μέρες να συναντηθούν για να ενισχύσουν ακόμη πιο πολύ την κοινή προσπάθεια και να ανεβάσουν την Επαρχία ακόμη πιο ψηλά στις προτιμήσεις των μελλόνυμφων και την Πάφο ως ένα από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της μεσογείου για Γαμήλιες τελετές, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρείας.

Το διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς και η Κοινότητα Νέου Χωρίου, με το πανέμορφο φυσικό τοπίο τα πασίγνωστα Λουτρά της Αφροδίτης, τις εξαιρετικές τοποθεσίες για φωτογράφιση κ.α. θέτουν στις προτεραιότητες την ανάγκη για περαιτέρω ανάπτυξη της μορφής αυτής του τουρισμού.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής και στην επικείμενη συνάντηση, προστίθεται στην ανακοίνωση, αναμένεται να εξεταστούν σωρεία θεμάτων με σκοπό να δημιουργηθούν ή να ενισχυθούν οι απαιτούμενες προϋπόθεσες για να αναπτυχθεί αυτή η μορφή του τουρισμού.

Ανάμεσα στα θέματα που θα εξεταστούν είναι η καταγραφή υφιστάμενων, εξεύρεση  νέων και αναβάθμιση χώρων τέλεσης γάμων, η επίλυση προβλημάτων και αναπροσαρμογή νομοθεσιών, η ανταλλαγή απόψεων για την ετοιμασία πλάνου προβολής και προώθησης  για την περίοδο  2016-2017 και διάφορα άλλα θέματα ανάμεσα στα οποία και το θέμα της προσβασιμότητας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Eurovision 2024: Σαρωτικός ο δεύτερος ημιτελικός στο ΡΙΚ - Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης



Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Υψώνει τον «τοίχο» αδιαλλαξίας ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, αρνούμενος ακόμα και μία άτυπη τριμερή συνάντηση, επιμένοντας σε κυριαρχική ισότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top