ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση και σήμερα στο Σύνταγμα με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη»

Συγκέντρωση και σήμερα στο Σύνταγμα με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη»

Μια μέρα μετά τη χθεσινή συγκέντρωση κατά της λιτότητας, η οποία δεν είχε την ανταπόκριση που ανέμεναν οι διοργανωτές, διοργανώνεται σήμερα στο ίδιο σημείο συγκέντρωση υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ.

Η συγκέντρωση υπέρ του ευρώ διοργανώθηκε μέσω των social media, με αποστολή ενημερωτικού υλικού σε περισσότερους από 30.000 χρήστες. Το σύνθημα των διαδηλωτών απόψε θα είναι «Μένουμε Ευρώπη», καθώς, όπως σημειώνει η ομάδα των διοργανωτών της συγκέντρωσης, ο στόχος τους είναι να καταθέσουν «την αγωνία και τη διαμαρτυρία μιας μεγάλης μερίδας πολιτών για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης».

Η συγκέντρωση αυτή γίνεται σε απάντηση αυτής που έγινε χθες κατά της λιτότηας με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και στην οποία έδωσαν το παρόν 5.000 πολίτες, με μεγάλο ποσοστό των συγκεντρωμένων να είναι άνω των 55 ετών. 

Στάζει χολή η Αυγή για τη σημερινή συγκέντρωση 

Η μικρή ανταπόκριση του κόσμου στην χθεσινή διαδήλωση στήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ δυσαρέστησε τα στελέχη του κόμματος και απογοήτευσε πολλούς. Ο διευθυντής της Αυγής Βασίλης Μουλόπουλος, μάλιστα, προσπαθεί να ακυρώσει τη σημερινή ευρωπαϊκή διαδήλωση και προκαταλαμβάνει ότι σε αυτή  θα δώσουν το παρόν πλούσιοι για να διεκδικήσουν, όπως γράφει «έναν κόσμο χωρίς φτωχούς». Το άρθρο του κ. Μουλόπουλου έχει τίτλο «Το Tea Party πάει Σύνταγμα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top