Euroferry Olympia: Καίγεται εδώ και 10 μέρες - Kλειστός παραμένει ο καταπέλτης του πλοίου

Euroferry Olympia: Καίγεται εδώ και 10 μέρες - Kλειστός παραμένει ο καταπέλτης του πλοίου

Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στο Euroferry Olympia το πρωί της Δευτέρας 28/2.

Την ίδια στιγμή παραμένουν αγνοούμενοι τρεις ακόμα άνθρωποι που επέβαιναν στο πλόιο το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες στις 18 Φεβρουαρίου, ενώ έπλεε κοντά στην Ερείκουσα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το οξυγόνο που μπήκε στο δεύτερο, ή το τρίτο γκαράζ οδήγησε στην αναζωπύρωση της πυρκαγιάς ενώ η διαδικασία ανοίγματος του καταπέλτη σταμάτησε.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων συνεχίστηκαν και χτες Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, παράλληλα με την επιχείρηση ανοίγματος του καταπέλτη του πλοίου, που θα βοηθούσε στην αναζήτησή τους.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE