Euroferry Olympia: Καίγεται εδώ και 10 μέρες - Kλειστός παραμένει ο καταπέλτης του πλοίου

Euroferry Olympia: Καίγεται εδώ και 10 μέρες - Kλειστός παραμένει ο καταπέλτης του πλοίου

Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στο Euroferry Olympia το πρωί της Δευτέρας 28/2.

Την ίδια στιγμή παραμένουν αγνοούμενοι τρεις ακόμα άνθρωποι που επέβαιναν στο πλόιο το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες στις 18 Φεβρουαρίου, ενώ έπλεε κοντά στην Ερείκουσα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το οξυγόνο που μπήκε στο δεύτερο, ή το τρίτο γκαράζ οδήγησε στην αναζωπύρωση της πυρκαγιάς ενώ η διαδικασία ανοίγματος του καταπέλτη σταμάτησε.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων συνεχίστηκαν και χτες Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, παράλληλα με την επιχείρηση ανοίγματος του καταπέλτη του πλοίου, που θα βοηθούσε στην αναζήτησή τους.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE