Έλληνας στο Κίεβο: «Με ανησύχησε ότι θα στείλουν Τσετσένους - Δεν διστάζουν να σκοτώσουν κόσμο μέσα στα σπίτια»

Έλληνας στο Κίεβο: «Με ανησύχησε ότι θα στείλουν Τσετσένους - Δεν διστάζουν να σκοτώσουν κόσμο μέσα στα σπίτια»

Η κατάσταση στην Ουκρανία χαρακτηρίζεται ξεκάθαρα ως εμπόλεμη , με τους πολίτες να βρίσκονται σε καταφύγια ή στα σπίτια τους κλεισμένοι.

Χιλιάδες κόσμος στα υπόγεια μετρό , προσπαθώντας να προστατευτει απο βομβαρδισμούς απο το Ρώσικο Στρατό.

Στην εκπομπή  Alpha Καλημέρα μίλησε Έλληνας επιχειρηματίας,Τάσος Τσιάμης που ζει στην Ουκρανία και βρίσκεται αυτη τη στιγμή στο Κίεβο, περιγράφοντας όσα βιώνουν και τις συνθήκες που επικρατούν.

Ανέφερε ότι στο Κίεβο τα πράγματα είναι κάπως πιο ήρεμα, και οτι ο Ρωσικος στρατός βρίσκεται 20χιλιομετρα μακριά.

Σε ερώτηση αν τους ανησυχεί η δήλωση ΠΟυτιν για μια πυρηνική επίθεση ο κ.Τσιάμης απάντησε οτι περισσότερο τον ανησυχει η πληροφορία ότι θα στείλουν τσετσένους "Αυτοί είναι σκλήροί, είναι δολοφόνοι. Δεν διστάζουν να σκοτώσουν κόσμο μέσα σε σπίτια"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE