Υπουργός Άμυνας: 'Πολύ μεγάλο' το πρόβλημα με τα ναρκωτικά στην ΕΦ

Υπουργός Άμυνας: 'Πολύ μεγάλο' το πρόβλημα με τα ναρκωτικά στην ΕΦ

“Πολύ μεγάλο” είναι το πρόβλημα με τα ναρκωτικά στην Εθνική Φρουρά και επιβάλλεται να είμαστε “προμηθείς και όχι επιμηθείς” δήλωσε την Πέμπτη ο Υπουργός Άμυνας, Χριστόφορος Φωκαϊδης, ο οποίος υπέγραψε ανανεωμένο Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Πρόεδρο του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου Κύπρου, Δρ Χρύσανθο Γεωργίου.

Μετά την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας ο Υπουργός Άμυνας είπε ότι “η προσπάθεια μας κινείται στη βάση τριών αξόνων, στο πλαίσιο μια ολοκληρωμένης προσέγγισης, σε συνεργασία με το Αντιναρκωτικό Συμβούλιο αλλά και με τη συνδρομή του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Παιδείας και άλλων φορέων, όπως το ΚΕΝΘΕΑ,  η ΥΚΑΝ, πανεπιστημίων και άλλων”.

Ο Υπουργός Άμυνας είπε ότι “επιδίωξή μας είναι να είμαστε προμηθείς και όχι επιμηθείς, αναλαμβάνοντας συνεχώς καινούριες δράσεις και μέτρα”, αρχίζοντας από την πρόληψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE