ΟΚΥπΥ: Επαναρχίζουν οι μη επείγοντες χειρουργικές επεμβάσεις στα νοσηλευτήρια

ΟΚΥπΥ: Επαναρχίζουν οι μη επείγοντες χειρουργικές επεμβάσεις στα νοσηλευτήρια

Επανέναρξη μη επειγόντων χειρουργικών επεμβάσεων στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ.

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), σε συνέχεια απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου, ανακοινώνει την επανέναρξη των μη επειγόντων χειρουργικών επεμβάσεων στα νοσηλευτήρια του, από τη Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022.

Ο προγραμματισμός για τις μη επείγουσες χειρουργικές επεμβάσεις που αναβλήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, βρίσκεται σε εξέλιξη. Προτεραιότητα θα δοθεί σε ασθενείς των οποίων η χειρουργική τους επέμβαση αναβλήθηκε λόγω πανδημίας και όσων η κατάσταση της υγείας τους έχει επιδεινωθεί.

Η ενημέρωση των ασθενών για την ακριβή ημέρα και ώρα πραγματοποίησης των επεμβάσεων, θα γίνεται τηλεφωνικά από τις διευθύνσεις των νοσηλευτηρίων του Οργανισμού.

Η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών φροντίδας υγείας, με επίκεντρο τον ασθενή και σε όλο τον πληθυσμό της Κύπρου, αποτελεί προτεραιότητα για τον ΟΚΥπΥ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE