Euroferry Olympia: Δεν λέει να σβήσει η φωτιά – Παραμένουν τρεις αγνοούμενοι

Euroferry Olympia: Δεν λέει να σβήσει η φωτιά – Παραμένουν τρεις αγνοούμενοι

Συνεχίζεται και σήμερα 1/3 η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Euroferry Olympia στο λιμάνι του Αστακού, καθώς μετά το χθεσινό άνοιγμα του καταπέλτη υπήρξε αναζωπύρωση στο δεύτερο γκαράζ.

Υπενθυμίζεται πως η φωτιά ξέσπασε στις 18 Φεβρουαρίου, ενώ έπλεε κοντά στην Ερεικούσα.

Λόγω της πτώσης πυροστεγούς πόρτας του πλοίου η ένταση της φωτιάς έχει μειωθεί, ωστόσο η επιχείρηση κατάσβεσης συνεχίζεται.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις επικεντρώνονται στη ρίψη νερού εξωτερικά του πλοίου, προκειμένου να μειωθούν οι υψηλές θερμοκρασίες, ενώ χθες με τη χρήση γερανού οχήματος απομακρύνθηκαν από την είσοδο του πλοίου δύο καμένα ημιφορτηγά.

Αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να υπάρχει έντονος καπνός στο εσωτερικό του πλοίου ενώ μόνο όταν σβήσουν εντελώς όλες οι εστίες της φωτιάς θα ξεκινήσει εκ νέου επιχείρηση ανεύρεσης των τριών αγνοουμένων και η απομάκρυνση των οχημάτων από τα γκαράζ του πλοίου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE