ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ευκαιρία για ανάπτυξη λιμενικών υπηρεσιών και εργασιών από την Ολομέλεια της Βουλής

Ευκαιρία για ανάπτυξη λιμενικών υπηρεσιών και εργασιών από την Ολομέλεια της Βουλής

Την ικανοποίησή του για την έγκριση από την Ολομέλεια της Βουλής του πρώτου νομοσχεδίου, για τις αποκρατικοποιήσεις ημικρατικών οργανισμών, εκφράζει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου (ΕΒΕΑ).

Σε ανακοίνωσή του, το ΕΒΕ Αμμοχώστου στηρίζει την απόφαση της Βουλής, αφού ο νέος νόμος δίνει τη δυνατότητα στο Υπουργείο Μεταφορών να προκηρύξει δημόσιο διαγωνισμό για την παραχώρηση των εμπορικών δραστηριοτήτων του λιμανιού Λεμεσού, στον ιδιωτικό τομέα.

Το ΕΒΕΑ θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντική αυτή η εξέλιξη, αφού θα δοθεί η ευκαιρία στην Κύπρο να αναπτύξει περαιτέρω τις λιμενικές της εργασίες, αλλά και να μετατραπεί σε διαμετακομιστικό σταθμό λιμενικών υπηρεσιών.

Επίσης, το ΕΒΕΑ εκφράζει την ικανοποίηση του για την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για την προκήρυξη του διαγωνισμού μαρίνας στο Πρωταρά, η οποία λόγω γραφειοκρατίας καθυστερούσε να υλοποιηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμβολή του ΕΒΕΑ στη λήψη των σχετικών αποφάσεων ήταν σημαντική, αφού διαχρονικά το Επιμελητήριο ζητούσε τόσο την αποκρατικοποίηση των εμπορικών δραστηριοτήτων του λιμανιού Λεμεσού, όσο και την κατασκευή μαρίνας στο Παραλίμνι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top