ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξη με...κρύο και βροχές - Τι περιλαμβάνει το καιρικό μενού - Δείτε αναλυτικά

Άνοιξη με...κρύο και βροχές - Τι περιλαμβάνει το καιρικό μενού - Δείτε αναλυτικά

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ χαμηλό βαρομετρικό που θα δημιουργηθεί νότια της Κρήτης, κινούμενο βορειοανατολικά θα επηρεάσει το νησί από το βράδυ της Τετάρτης.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αρχικά αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Αργότερα και κατά τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται σταδιακά τοπικές βροχές, αρχικά από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δεν αποκλείεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, αλλά από το απόγευμα τα φαινόμενα θα καταστούν μεμονωμένα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα μέτριοι, 4 μποφόρ, αλλά στα δυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά στα δυτικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα ιδιαίτερα στα δυτικά, στα βόρεια και στα ορεινά. Τις πρώτες πρωινές ώρες στα ψηλότερα ορεινά, αναμένεται να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα δυτικά παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια μέχρι ταραγμένη. Αργότερα στα δυτικά και βόρεια παράλια θα καταστεί ταραγμένη και τοπικά μέχρι κυματώδης, ενώ στα νότια και ανατολικά μέχρι ταραγμένη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top