Εισβολή στην Ουκρανία: Η ExxonMobil θα αποσυρθεί από τη Ρωσία

Εισβολή στην Ουκρανία: Η ExxonMobil θα αποσυρθεί από τη Ρωσία

Η γιγαντιαία αμερικανική πετρελαϊκή εταιρεία ανακοίνωσε επίσης πως δεν θα κάνει άλλες επενδύσεις σε έργα στη Ρωσία στο εξής.

Η γιγαντιαία αμερικανική πετρελαϊκή εταιρεία ExxonMobil ανακοίνωσε χθες Τρίτη πως θα αποσυρθεί προοδευτικά από το μεγάλο κοίτασμα αργού στη Ρωσία την εκμετάλλευση του οποίου έχει αναλάβει στο πλαίσιο κοινοπραξίας με ρωσικές, ινδικές και ιαπωνικές εταιρείες, το έργο Σαχαλίνη-1.

«Αντιδρώντας στα πρόσφατα γεγονότα, θα αρχίσουμε τη διαδικασία διακοπής των δραστηριοτήτων μας και λαμβάνουμε μέτρα για την προοδευτική αποχώρησή μας» από το έργο αυτό, ανέφερε η εταιρεία, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα πως δεν θα κάνει άλλες επενδύσεις σε έργα στη Ρωσία στο εξής.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE