Τους περίμεναν να φύγουν και μπήκαν από το παράθυρο - Έβαλαν στη τσέπη 7 χιλιάδες ευρώ και έγιναν «καπνός»

Τους περίμεναν να φύγουν και μπήκαν από το παράθυρο - Έβαλαν στη τσέπη 7 χιλιάδες ευρώ και έγιναν «καπνός»

Τριαντάχρονος κάτοικος Πάφου κατήγγειλε ότι άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του και του έκλεψαν 7 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 30χρονου οι ένοικοι της κατοικίας απουσίαζαν από τις 6 χθες το απόγευμα μέχρι τις 3 τα χαράματα.

Επιστρέφοντας διαπίστωσαν ότι άγνωστοι είχαν παραβιάσει κλειστό αλλά ανασφάλιστο παράθυρο της κουζίνας από το οποίο εισήλθαν στην κατοικία κλέβοντας τα χρήματα. 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE