Το φόρεμα της Τζιλ Μπάιντεν για την Ουκρανία

Το φόρεμα της Τζιλ Μπάιντεν για την Ουκρανία

Δεν ήταν τυχαίο το φόρεμα που επέλεξε για την ομιλία του συζύγου της και προέδρου των ΗΠΑ η Τζιλ Μπάιντεν.

Το μπλε χρώμα και ο ραμμένος ηλίανθος που δέσποζε στο δεξί της χέρι συνέθεσαν μία εικόνα που δείχνει μία ξεκάθαρη, έστω και συμβολική στήριξη στον ουκρανικό λαό.

Αρκετοί σχολίασαν την κίνησή της θετικά στο Twitter.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE