ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ- Τους διώχνουν από τα μαγαζιά τους και σκοπεύουν να τα γκρεμίσουν χωρίς αποζημιώσεις- Σε τραγική κατάσταση οι ιδιοκτήτες

ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ- Τους διώχνουν από τα μαγαζιά τους και σκοπεύουν να τα γκρεμίσουν χωρίς αποζημιώσεις- Σε τραγική κατάσταση οι ιδιοκτήτες

Πρωτάκουστο περιστατικό στη Μαρίνα Λάρνακας, που θυμίζει άλλες εποχές. 

Νέος στρατηγικός επενδυτής αναλαμβάνει από 1/4 τη διαχείριση της Μαρίνας Λάρνακας και τα προβλήματα έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Themaonline, Security απαγορεύουν στους ενοικιαστές υποστατικών να εισέλθουν στο χώρο της Μαρίνας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πλησιάσουν τα μαγαζιά τους. Οι ιθύνοντες, χωρίς να παρουσιάσουν την οποιαδήποτε δικαστική απόφαση και με μία τελείως αψυχολόγητη κίνηση, στερεί από τους συνανθρώπους μας το δικαίωμα στην εργασία. 

Το Υφυπουργείο Τουρισμού καλούσε του ιδιοκτήτες να παραδώσουν τα κλειδιά των καταστημάτων τους, ενώ δεν είχαν καμία συμβατική υποχρέωση με το εν λόγω Υφυπουργείο! Ποια η θέση του κ. Σάββα Περδίου;

Ο κύριος Αντρέας Σιημητρά, ιδιοκτήτης του εστιατορίου «PONATHA YACHT CLUB», το οποίο βρίσκεται στη Μαρίνα Λάρνακας, μίλησε στοThemaOnline και περιέγραψε την τραγική κατάσταση που βιώνουν οι καταστηματάρχες εδώ και δύο μέρες.

«Ήρθαμε να πάμε κανονικά στη δουλειά μας και μας είπαν απαγορεύεται η είσοδος», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Σιημητρά.

«Είχε στην είσοδο της Μαρίνας αστυνομία και security και μας είπαν ότι η Μαρίνα θα δοθεί σε επενδυτή, ο οποίος συμφώνησε μαζί με τον Κυπριακό Οργανισμό να παραδώσει καθαρή τη Μαρίνα, δηλαδή τους ενοικιαστές να τους βγάλει έξω», τόνισε.

Όλα αυτά έγιναν με μια απλή επιστολή που τους έστειλαν 10 μέρες πριν, ενημερώνοντας τους για το τι θα ακολουθούσε, όπως ανέφερε στην εφημερίδα μας ο κύριος Σιημητρά.

«Πήγα στην Αστυνομία για να κάνω καταγγελία και μου είπε ο Αστυνομικός ότι απαγορεύεται η είσοδος, ενώ security μου ανέφερε πως έχει διαταγές από πάνω να μην με αφήσει να μπω να πάω στη δουλειά μου»

«Ούτε τον κόσμο δεν αφήνουν να περάσει. Δεν μπορούν να μπουν ούτε οι πελάτες μας»

Εικοσιτέσσερα χρόνια ιδιοκτήτης του εστιατορίου ο κύριος Αντρέας Σιημητρά πρώτη φορά βίωσε κάτι παρόμοιο όπως ο ίδιος επισημαίνει.

Δεν φτάνει που τους στερούν το δικαίωμα στην εργασία και να βγάλουν το ψωμί τους, ο κύριος Αντρέας ενημερώθηκε πως από 1η Απριλίου θα προχωρήσουν σε κατεδάφιση των υποστατικών χωρίς μάλιστα αποζημιώσεις.

«24 χρόνια και δεν μας αφήνουν να πάμε να δουλέψουμε…Μας είπαν να μαζέψουμε τα πράγματα μας και να φύγουμε και ότι 1η του Απρίλη θα έρθουν να κατεδαφίσουν τα υπόστεγα χωρίς αποζημιώσεις»

«Είναι πρωτάκουστα πράγματα και δεν μας δείχνουν ούτε ένα διάταγμα», κατέληξε.

Το Themaonline παραθέτει την επιστολή του Δικηγορικού γραφείου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΕΠΕ, προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Επαρχίας Λάρνακας, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και τον Γενικό Διευθυντή Υφυπουργείου Τουρισμού. 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Διοικητική έρευνα και εξέταση δυνατότητας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων και Λατομείων, ζήτησε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, αποδίδοντας την φωτιά, που ξέσπασε το πρωί στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, σε φωτοβολίδα, κατά τη διαδικασία καταστροφής φωτοβολίδων και καπνογόνων. Κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί καθώς «διανύουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» και τα επιπρόσθετα πτητικά μέσα δεν αναμένονται πριν τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top