Φρίκη στου Ζωγράφου: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη -«Είναι καλά, κοιμάται» είπε η κόρη του

Φρίκη στου Ζωγράφου: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη -«Είναι καλά, κοιμάται» είπε η κόρη του

Ο ταχυδρόμος ειδοποίησε την Αστυνομία λόγω της δυσοσμίας - Η 46χρονη θα οδηγηθεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν οι αστυνομικοί που το πρωί της Τρίτης (1/3) μπήκαν σε σπίτι επί της οδού Ιάσωνος Μαράτου στου Ζωγράφου, όπου εκλήθησαν για έντονη δυσοσμία από έναν ταχυδρόμο που είχε πάει να αφήσει την αλληλογραφία της οικογένειας που διέμενε εκεί.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που χτύπησαν το κουδούνι αντιλήφθηκαν αμέσως την έντονη δυσοσμία και ζήτησαν να μπουν στο σπίτι. Μόλις έφτασαν στην κρεβατοκάμαρα διαπίστωσαν ότι ένας ηλικιωμένος άνδρας ήταν νεκρός και σε κατάσταση προχωρημένης σήψης πάνω στο κρεβάτι.

Η 46χρονη κόρη του, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είπε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ότι ο πατέρας της είναι καλά και απλά κοιμάται. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για έναν 80χρονο, που είχε αποβιώσει πριν από περίπου 20 ημέρες, ο οποίος μαζί με τη συνομήλικη σύζυγό του και την κόρη τους ζούσαν στο ίδιο σπίτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE