Φρίκη στου Ζωγράφου: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη -«Είναι καλά, κοιμάται» είπε η κόρη του

Φρίκη στου Ζωγράφου: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη -«Είναι καλά, κοιμάται» είπε η κόρη του

Ο ταχυδρόμος ειδοποίησε την Αστυνομία λόγω της δυσοσμίας - Η 46χρονη θα οδηγηθεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν οι αστυνομικοί που το πρωί της Τρίτης (1/3) μπήκαν σε σπίτι επί της οδού Ιάσωνος Μαράτου στου Ζωγράφου, όπου εκλήθησαν για έντονη δυσοσμία από έναν ταχυδρόμο που είχε πάει να αφήσει την αλληλογραφία της οικογένειας που διέμενε εκεί.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που χτύπησαν το κουδούνι αντιλήφθηκαν αμέσως την έντονη δυσοσμία και ζήτησαν να μπουν στο σπίτι. Μόλις έφτασαν στην κρεβατοκάμαρα διαπίστωσαν ότι ένας ηλικιωμένος άνδρας ήταν νεκρός και σε κατάσταση προχωρημένης σήψης πάνω στο κρεβάτι.

Η 46χρονη κόρη του, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είπε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ότι ο πατέρας της είναι καλά και απλά κοιμάται. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για έναν 80χρονο, που είχε αποβιώσει πριν από περίπου 20 ημέρες, ο οποίος μαζί με τη συνομήλικη σύζυγό του και την κόρη τους ζούσαν στο ίδιο σπίτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε εξέλιξη η τελετή έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ

LIVE: Σε εξέλιξη η τελετή έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ

Τα βλέμματα είναι σήμερα στραμμένα στη Λευκωσία, καθώς πραγματοποιείται η επίσημη τελετή έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία θα διαρκέσει έξι μήνες. Από νωρίς το πρωί στο νησί βρίσκονται υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ευρωπαϊκών χωρών αλλά και της Μέσης Ανατολής. Ανάμεσά τους, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE