Τραγωδία δίχως τέλος στην Ουκρανία - Ξεκληρίστηκε όλο το χωριό Μπαστάνκα, μόνος επιζώντας ένας σκύλος

Τραγωδία δίχως τέλος στην Ουκρανία - Ξεκληρίστηκε όλο το χωριό Μπαστάνκα, μόνος επιζώντας ένας σκύλος

Τραγωδία χωρίς τέλος για τον πόλεμο στην Ουκρανία που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση για έβδομη μέρα μετά την εισβολή της Ρωσίας την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ουκρανικών αρχών, το χωριό Μπαστάνκα (Bashtanka) βορειοανατολικά του Μικολάιβ δεν επέζησε κανείς από τις σκληρές μάχες και τους βομβαρδισμούς εκατέρωθεν, παρά μόνο ένα σκύλος.

Την είδηση μετάδωσαν οι ουκρανικες αρχές, σύμφωνα με τις οποίες στελέχη της ουκρανικής αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο και αντίκρισαν μόνο πτώματα και ερείπια.

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE