ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ισραήλ ο Αβέρωφ - Αντάλλαξαν απόψεις σε εξαιρετικό κλίμα

Συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ισραήλ ο Αβέρωφ - Αντάλλαξαν απόψεις σε εξαιρετικό κλίμα

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ισραήλ, Isaac Herzog, είχε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου.

Η συνάντηση είχε ανεπίσημο χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε στην οικία του κ. Νεοφύτου, αφού διατηρούν φιλικές σχέσεις εδώ και χρόνια.

Οι συζητήσεις που είχαν οι δύο πέραν από τη φιλική ανταλλαγή απόψεων, είχε και ουσιαστικό χαρακτήρα, γύρω από σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τα δύο κράτη.

Δείτε φωτογραφίες 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top