Συνεδρία Εθνικού Συμβουλίου για Κυπριακό - Στο τραπέζι των συζητήσεων η κατάσταση στην Ουκρανία

Συνεδρία Εθνικού Συμβουλίου για Κυπριακό - Στο τραπέζι των συζητήσεων η κατάσταση στην Ουκρανία

Το Εθνικό Συμβούλιο συνέρχεται σήμερα στις 6.30 το απόγευμα, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, για να ανασκοπήσει τις εξελίξεις στο Κυπριακό και να ενημερωθεί σε σχέση με το θέμα των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ). Επίσης αναμένεται να συζητηθεί και η κατάσταση όπως διαμορφώνεται με τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως κατά τη συνεδρία "θα γίνει μια ανασκόπηση των εξελίξεων στο Κυπριακό από την προηγούμενη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου και ενημέρωση και συζήτηση για το θέμα των ΜΟΕ, που προωθούνται, καθώς και για τις προσπάθειες για επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων".

Ερωτηθείς αν θα συζητηθεί και το θέμα του πολέμου στην Ουκρανία, ο κ. Πελεκάνος είπε πως "αναμένεται να συζητηθούν τα δεδομένα και η κατάσταση όπως διαμορφώνεται με τις εξελίξεις στην Ουκρανία".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE