Η Αστυνομία δεν έχει μέχρι στιγμής δεχθεί κάποια καταγγελία για απειλές κατά Ρώσων που διαμένουν Κύπρο

Η Αστυνομία δεν έχει μέχρι στιγμής δεχθεί κάποια καταγγελία για απειλές κατά Ρώσων που διαμένουν Κύπρο

Μέχρι τώρα δεν έγινε οποιαδήποτε καταγγελία στην Αστυνομία σε σχέση με απειλές κατά Ρώσων πολιτών στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση που αναρτήθηκε την Τετάρτη σε σελίδα της ρωσικής πρεσβείας στη Λευκωσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με την οποία Ρώσοι πολίτες στην Κύπρο ανέφεραν πως γίνονται δέκτες απειλών και προσβολών.

"Φαίνεται ότι μέχρι τώρα δεν υπήρξε οποιαδήποτε καταγγελία από Ρώσους για τέτοιες απειλές", είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Ανδρέου.

Πρόσθεσε πως εάν υπάρξει οποιαδήποτε καταγγελία για οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα ή για απειλές η Αστυνομία θα προχωρήσει καθηκόντως σε διερεύνηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

Τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΕΕ στις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης του Κυπριακού, επεσήμανε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδεχόμενος, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Αντιπρόσωπο της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Γιοχάνες Χαν, διαβεβαιώνοντας τον παράλληλα ότι αν εξαρτιόταν από τον ίδιο θα επιτυγχάνετο λύση στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE