Νέες δηλώσεις Ζελένσκι: «Δεν θα παραδοθώ ποτέ, ο χρόνος έχει σταματήσει για μας»

Νέες δηλώσεις Ζελένσκι: «Δεν θα παραδοθώ ποτέ, ο χρόνος έχει σταματήσει για μας»

Σε νέες δηλώσεις, τη στιγμή που διεξάγεται ο δεύτερος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ των αντιπροσωπειών της Ρωσίας και της Ουκρανίας, προχώρησε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί ο ίδιος και λαός του, στέλνοντας μήνυμα στον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο κ. Ζελένσκι δήλωσε ότι η Ουκρανία αποτελεί το σύνορο ανάμεσα στη Ρωσία και τον πολιτισμό.

Παράλληλα, κάλεσε τους Ρώσους πολίτες να διαμαρτυρηθούν κατά της εισβολής της Ρωσίας και τόνισε ότι αν δεν ήταν Πρόεδρος θα βρισκόταν στην πρώτη γραμμή του πολέμου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE