Νέες δηλώσεις Ζελένσκι: «Δεν θα παραδοθώ ποτέ, ο χρόνος έχει σταματήσει για μας»

Νέες δηλώσεις Ζελένσκι: «Δεν θα παραδοθώ ποτέ, ο χρόνος έχει σταματήσει για μας»

Σε νέες δηλώσεις, τη στιγμή που διεξάγεται ο δεύτερος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ των αντιπροσωπειών της Ρωσίας και της Ουκρανίας, προχώρησε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί ο ίδιος και λαός του, στέλνοντας μήνυμα στον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο κ. Ζελένσκι δήλωσε ότι η Ουκρανία αποτελεί το σύνορο ανάμεσα στη Ρωσία και τον πολιτισμό.

Παράλληλα, κάλεσε τους Ρώσους πολίτες να διαμαρτυρηθούν κατά της εισβολής της Ρωσίας και τόνισε ότι αν δεν ήταν Πρόεδρος θα βρισκόταν στην πρώτη γραμμή του πολέμου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Τη θέση ότι η Τουρκία είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του Κυπριακού επανέλαβε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει πλέον τα κίνητρα που ενδιαφέρουν την Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE