Νέες δηλώσεις Ζελένσκι: «Δεν θα παραδοθώ ποτέ, ο χρόνος έχει σταματήσει για μας»

Νέες δηλώσεις Ζελένσκι: «Δεν θα παραδοθώ ποτέ, ο χρόνος έχει σταματήσει για μας»

Σε νέες δηλώσεις, τη στιγμή που διεξάγεται ο δεύτερος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ των αντιπροσωπειών της Ρωσίας και της Ουκρανίας, προχώρησε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί ο ίδιος και λαός του, στέλνοντας μήνυμα στον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο κ. Ζελένσκι δήλωσε ότι η Ουκρανία αποτελεί το σύνορο ανάμεσα στη Ρωσία και τον πολιτισμό.

Παράλληλα, κάλεσε τους Ρώσους πολίτες να διαμαρτυρηθούν κατά της εισβολής της Ρωσίας και τόνισε ότι αν δεν ήταν Πρόεδρος θα βρισκόταν στην πρώτη γραμμή του πολέμου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE