Νέες δηλώσεις Ζελένσκι: «Δεν θα παραδοθώ ποτέ, ο χρόνος έχει σταματήσει για μας»

Νέες δηλώσεις Ζελένσκι: «Δεν θα παραδοθώ ποτέ, ο χρόνος έχει σταματήσει για μας»

Σε νέες δηλώσεις, τη στιγμή που διεξάγεται ο δεύτερος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ των αντιπροσωπειών της Ρωσίας και της Ουκρανίας, προχώρησε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί ο ίδιος και λαός του, στέλνοντας μήνυμα στον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο κ. Ζελένσκι δήλωσε ότι η Ουκρανία αποτελεί το σύνορο ανάμεσα στη Ρωσία και τον πολιτισμό.

Παράλληλα, κάλεσε τους Ρώσους πολίτες να διαμαρτυρηθούν κατά της εισβολής της Ρωσίας και τόνισε ότι αν δεν ήταν Πρόεδρος θα βρισκόταν στην πρώτη γραμμή του πολέμου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE