Δραπέτες Πάφου: Στις 3 Απριλίου παραπέμφθηκε σε δίκη ο ένας από τους δύο

Δραπέτες Πάφου: Στις 3 Απριλίου παραπέμφθηκε σε δίκη ο ένας από τους δύο

Ο 28χρονος που κατηγορείται για δεκάδες διαρρήξεις και κλοπές και ο οποίος είχε αποδράσει από τα αστυνομικά κρατητήρια Πάφου τον περασμένο μήνα παραπέμφθηκε την Πέμπτη σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου.

Ο 28χρονος ο οποίος επανασυνελήφθη το περασμένο Σάββατο, μετά την απόδραση του μαζί με έναν 34χρονο, ο οποίος ακόμη καταζητείται, προσήχθη σήμερα ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου, πριν την εκπνοή του διατάγματος κράτησης του για οκτώ ημέρες.

Παραπέμφθηκε για δίκη στο Κακουργιοδικείο και αποφασίσθηκε ότι για τις διαρρήξεις θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της διαδικασίας στις 3 Απριλίου ενώ για την απόδραση του θα παραμείνει επίσης υπό κράτηση μέχρι τις 15 Μαρτίου. Αναμένεται να μεταφερθεί την Παρασκευή στις Κεντρικές Φυλακές αφού εξασφαλισθεί αρνητική μοριακή εξέταση για τον κορωνοϊό.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE