ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξοργισμένη η Χαραλαμπίδου στη Βουλή – Βίντεο με τον μεγάλο καυγά και την παρέμβαση της Προέδρου «Καθήστε και οι δύο»

Εξοργισμένη η Χαραλαμπίδου στη Βουλή – Βίντεο με τον μεγάλο καυγά και την παρέμβαση της Προέδρου «Καθήστε και οι δύο»

Συζήτηση για την ψήφιση του Προϋπολογισμού του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος (ΡΙΚ) για το 2022 σημειώθηκε σε έντονους ρυθμούς χθες Πέμπτη 3 Μαρτίου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο η Ειρήνη Χαραλαμπίδου εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της για τις αναφορές του συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη, ότι το ΡΙΚ τον απέκλεισε από εκπομπή.

Η κα. Χαραλαμπίδου ανέφερε πολύ έντονα ότι το ΡΙΚ όφειλε να δώσει βήμα στον Μακάριο Δρουσιώτη ως συγγραφέα, καθώς όπως είπε τα δύο βιβλία του γράφουν ντοκουμέντα που αφορούν όλους, θέση η οποία βρήκε αντίθετο τον Βουλευτή του ΔΗΣΥ, Ονούφριου Κουλλά, ο οποίος αποκάλεσε τα εν λόγω βιβλία «άχρηστα».

Με τα αίματα να ανάβουν η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, επενέβη για να επαναφέρει σε τάξη τους δύο βουλευτές, ζητώντας τους να καθίσουν κάτω αλλιώς θα προχωρούσε σε διακοπή της συνεδρίας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα 

Σημειώνεται ότι όπως αναφέρεται στην Έκθεση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών προς την Ολομέλεια της Βουλής ο προϋπολογισμός είναι ισοσκελισμένος και τα συνολικά έσοδα του οργανισμού θα προέλθουν κυρίως από κρατική χορηγία (€35.617.500) και από άλλες δραστηριότητες (€1.600.000).

Οι προϋπολογιζόμενες δαπάνες του ΡΙΚ για το έτος 2022 αφορούν δαπάνες για αποδοχές προσωπικού (€24.082.121), γενικά έξοδα και υπηρεσίες (€1.791.160), έξοδα προγραμμάτων (€7.703.719), συντήρηση και λειτουργία μηχανημάτων και άλλων εγκαταστάσεων (€1.950.500), κεφαλαιουχικές δαπάνες (€1.450.000), καθώς και μη προβλεπόμενες δαπάνες και αποθεματικό (€240.000).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top