Το συγκινητικό γράμμα του 10χρονου Ηλία στον Λούη Πατσαλίδη – «Σας θαυμάζω...μας κάνετε να ξεχνάμε τα κακά της εβδομάδας»

Το συγκινητικό γράμμα του 10χρονου Ηλία στον Λούη Πατσαλίδη – «Σας θαυμάζω...μας κάνετε να ξεχνάμε τα κακά της εβδομάδας»

Καθημερινά πολλοί γνωστοί στην Κυπριακή showbiz δέχονται γράμματα ή μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από θαυμαστές τους και όχι μόνο.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στον Λούη Πατσαλίδη και δεν άργησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Συγκεκριμένα έγραψε:

"Καθημερινά λαμβάνουμε πολλά μηνύματα, είτε ηλεκτρονικά, είτε δι' αλληλογραφίας.

"Σήμερα λάβαμε αυτό το γράμμα και θα θέλαμε να στείλουμε το μήνυμα μας στον 10χρονο Ηλία.

Αγαπημένε μου Ηλία,

Σε ευχαριστώ πολύ για το γράμμα σου και τα όμορφα σου λόγια.

Συνέχισε να κάνεις αυτά που αγαπάς - είμαι σίγουρος ότι θα πετύχεις όλους σου τους στόχους και θα εκπληρώσεις τα όνειρα σου.

Ανυπομονώ να σε γνωρίσω από κοντά σε κάποιο από τα γυρίσματα μας.

Σου στέλνω όλη μου την αγάπη,

Λούης"

Δείτε το γράμμα του μικρού Ηλία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE