Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Ζαμπάρας

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Ζαμπάρας

Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Ζαμπάρα.

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών και τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του καλού του φίλου και στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Σήμερα έφυγε ακόμα ένας αγαπημένος φίλος, σεμνός ηθοποιός που τίμησε με τους ρόλους του το θέατρο μας, ένας άνθρωπος γεμάτος χιούμορ και καλοσύνη. Καλό ταξίδι Κωνσταντίνε μου...». 

Ο Κωνσταντίνος Ζαμπάρας γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου του 1959 στη Ρευματιά της Μεσσηνίας. Αφού αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή «Βεάκη», δραστηριοποιήθηκε κυρίως στο θεατρικό σανίδι, ενώ συμμετείχε τόσο σε τηλεοπτικές, όσο και σε κινηματογραφικές παραγωγές. Αν και εργαζόταν στον χώρο της υποκριτικής για περισσότερα από 30 χρόνια, ο ρόλος που τον έκανε ευρύτερα γνωστό ήταν αυτός του «θείου» σε τηλεοπτική διαφήμιση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE