Κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου Λεμεσού την Καθαρά Δευτέρα

Κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου Λεμεσού την Καθαρά Δευτέρα

Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει ότι όλες οι Υπηρεσίες του θα παραμείνουν κλειστές τη Δευτέρα 7 Μαρτίου, λόγω της καθιερωμένης αργίας της Καθαράς Δευτέρας, συμπεριλαμβανομένης και της Υπηρεσίας Αποκομιδής σκυβάλων.

Παρακαλούνται οι δημότες να μην τοποθετήσουν σκύβαλα/σκυβαλοδοχεία επί του πεζοδρομίου τους για αποφυγή πρόκλησης οχληρίας στο κοινό.  Η περισυλλογή τους θα γίνει την επόμενη αντίστοιχη προγραμματισμένη ημέρα της περιοχής. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE