Κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου Λεμεσού την Καθαρά Δευτέρα

Κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου Λεμεσού την Καθαρά Δευτέρα

Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει ότι όλες οι Υπηρεσίες του θα παραμείνουν κλειστές τη Δευτέρα 7 Μαρτίου, λόγω της καθιερωμένης αργίας της Καθαράς Δευτέρας, συμπεριλαμβανομένης και της Υπηρεσίας Αποκομιδής σκυβάλων.

Παρακαλούνται οι δημότες να μην τοποθετήσουν σκύβαλα/σκυβαλοδοχεία επί του πεζοδρομίου τους για αποφυγή πρόκλησης οχληρίας στο κοινό.  Η περισυλλογή τους θα γίνει την επόμενη αντίστοιχη προγραμματισμένη ημέρα της περιοχής. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE