Νέα τραγωδία στο Ιρπίν: Τρεις νεκροί πολίτες από ρωσικά πυρά, ανάμεσά τους δύο παιδιά, καταγγέλλει το Κίεβο

Νέα τραγωδία στο Ιρπίν: Τρεις νεκροί πολίτες από ρωσικά πυρά, ανάμεσά τους δύο παιδιά, καταγγέλλει το Κίεβο

Νέα καταγγελία για θανάτους αμάχων από ρωσικά πυρά κοντά στο Κίεβο έκανε η Ουκρανία. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ουκρανικά ΜΜΕ, υπάρχουν τρεις νεκροί στο Ιρπίν, ανάμεσά τους δύο παιδιά.

 

Με βάση όσα καταγγέλλει το Κίεβο, τα ρωσικά στρατεύματα στοχοποίησαν επίτηδες μια γέφυρα που χρησιμοποιείται από πολίτες για να εκκενωθεί η περιοχή.

Δείτε τις αναφορές στα ουκρανικά ΜΜΕ

Οι εικόνες που έρχονται από το Ιρπίν είναι συγκλονιστικές

 

Να σημειώσουμε ότι η πολιορκία του Κιέβου συνεχίζεται, με τις περιοχές γύρω από την ουκρανική πρωτεύουσα να είναι στο στόχαστρο των ρωσικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με τον σύμβουλο του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Αλεξέι Αρεστόβιτς υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για να υπάρξει ανθρωπιστικός διάδρομος που να αφορά το Χοστόμελ και την Μπούτσα που βρίσκονται πολύ κοντά στο Κίεβο και όλες τις προηγούμενες μέρες δέχτηκαν απανωτούς βομβαρδισμούς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE