Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένης πληροφορίας για διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιχνιδιών καζίνου, τα μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα σε πρακτορείο στοιχημάτων στην Πάφο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε στην παρουσία δύο υπευθύνων του υποστατικού, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένας εκτυπωτής και ένας σαρωτής, καθώς και αριθμός δελτίων, που πιστεύεται ότι χρησιμοποιούνταν για τη διεξαγωγή αριθμολαχείου.
Εξάλλου, καταγγέλθηκαν εξωδίκως ένας από τους θαμώνες του υποστατικού για το ποσό των 300 ευρώ, καθώς και ο υπεύθυνος του υποστατικού για το ποσό των 3,000 ευρώ για αδικήματα που αφορούσαν τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




