ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 8.639 νέα κρούσματα και 52 θάνατοι

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  8.639 νέα κρούσματα και 52 θάνατοι

Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι οι 256 είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι.

8.639 νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα εκ των οποίων 26 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.517.111 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 49.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 193
θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.457 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.


Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 52, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 26.246 θάνατοι. Το 95.1% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παραιτήθηκε ο Χαραλάμπους μετά το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Παραιτήθηκε ο Χαραλάμπους μετά το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Με δημόσια τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, δημοσιοποίησε την παραίτηση του. Παρεμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες εξελίξεις και οι αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζοντας τη στάση του και απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται ο ίδιος και η Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE