Πόλεμος στην Ουκρανία: «Χρειαζόμαστε την ειρήνη το συντομότερο δυνατό» λέει Ρώσος ολιγάρχης

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Χρειαζόμαστε την ειρήνη το συντομότερο δυνατό» λέει Ρώσος ολιγάρχης

Ο Όλεγκ Ντεριπάσκα προειδοποιεί ότι η Ρωσία θα είναι «πολύ διαφορετική» μετά την πολεμική σύγκρουση.


O Ρώσος δισεκατομμυριούχος Όλεγκ Ντεριπάσκα δήλωσε ότι η ειρήνη είναι απαραίτητη το συντομότερο δυνατό στην Ουκρανία και προειδοποίησε ότι η Ρωσία θα είναι διαφορετική μετά από την πολεμική σύγκρουση.

“Χρειαζόμαστε την ειρήνη το συντομότερο δυνατό,” είπε ο Ντεριπάσκα που είναι ο ιδρυτής του ρωσικού κολοσσού αλουμινίου Rusal.

“Όλος ο κόσμος θα είναι διαφορετικός μετά από αυτά τα γεγονότα και η Ρωσία θα είναι διαφορετική,” δήλωσε ο ίδιος.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE