Πόλεμος στην Ουκρανία: «Χρειαζόμαστε την ειρήνη το συντομότερο δυνατό» λέει Ρώσος ολιγάρχης

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Χρειαζόμαστε την ειρήνη το συντομότερο δυνατό» λέει Ρώσος ολιγάρχης

Ο Όλεγκ Ντεριπάσκα προειδοποιεί ότι η Ρωσία θα είναι «πολύ διαφορετική» μετά την πολεμική σύγκρουση.


O Ρώσος δισεκατομμυριούχος Όλεγκ Ντεριπάσκα δήλωσε ότι η ειρήνη είναι απαραίτητη το συντομότερο δυνατό στην Ουκρανία και προειδοποίησε ότι η Ρωσία θα είναι διαφορετική μετά από την πολεμική σύγκρουση.

“Χρειαζόμαστε την ειρήνη το συντομότερο δυνατό,” είπε ο Ντεριπάσκα που είναι ο ιδρυτής του ρωσικού κολοσσού αλουμινίου Rusal.

“Όλος ο κόσμος θα είναι διαφορετικός μετά από αυτά τα γεγονότα και η Ρωσία θα είναι διαφορετική,” δήλωσε ο ίδιος.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE