Πόλεμος στην Ουκρανία: «Χρειαζόμαστε την ειρήνη το συντομότερο δυνατό» λέει Ρώσος ολιγάρχης

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Χρειαζόμαστε την ειρήνη το συντομότερο δυνατό» λέει Ρώσος ολιγάρχης

Ο Όλεγκ Ντεριπάσκα προειδοποιεί ότι η Ρωσία θα είναι «πολύ διαφορετική» μετά την πολεμική σύγκρουση.


O Ρώσος δισεκατομμυριούχος Όλεγκ Ντεριπάσκα δήλωσε ότι η ειρήνη είναι απαραίτητη το συντομότερο δυνατό στην Ουκρανία και προειδοποίησε ότι η Ρωσία θα είναι διαφορετική μετά από την πολεμική σύγκρουση.

“Χρειαζόμαστε την ειρήνη το συντομότερο δυνατό,” είπε ο Ντεριπάσκα που είναι ο ιδρυτής του ρωσικού κολοσσού αλουμινίου Rusal.

“Όλος ο κόσμος θα είναι διαφορετικός μετά από αυτά τα γεγονότα και η Ρωσία θα είναι διαφορετική,” δήλωσε ο ίδιος.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE