Σε συναγερμό η Πυροσβεστική: Αυτοκίνητο «τυλίχτηκε» στις φλόγες - Εκτεταμένες ζημιές

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική: Αυτοκίνητο «τυλίχτηκε» στις φλόγες - Εκτεταμένες ζημιές

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική χθες το απόγευμα για πυρκαγιά σε όχημα στον παλαιό δρόμο Ιδαλίου - Λυμπιών.

Το όχημα, μάρκας MITSUBISHI LANCER βρισκόταν σταθμευμένο χωρίς επιβαίνοντες σε ανοιχτό χώρο.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Υπαίθρου Νήσου και Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως, με τρία πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 19:05.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Εκ πρώτης όψεως, ενδέχεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα, τα αίτια της οποίας θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE