«Φωτιά» στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας - Πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου για Πάολα και Στέλιο Ρόκκο στο «Φωταέριο»

«Φωτιά» στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας - Πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου για Πάολα και Στέλιο Ρόκκο στο «Φωταέριο»

Ραντεβού κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Φωταέριο στην Αθήνα δίνουν Πάολα και Στέλιος Ρόκκος.

Η Πάολα, η πιο σημαντική ερμηνεύτρια της γενιάς της, θα καθηλώσει το κοινό με τις επιτυχίες της, τις δυναμικές ερμηνείες της και την εκρηκτική παρουσία της επί σκηνής.

Ο Στέλιος Ρόκκος, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης με τις διαχρονικές επιτυχίες του αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό με τη ροκ διάθεση του και τις ανατρεπτικές μουσικές του.

Η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος από την Παρασκευή 11 Μαρτίου σας περιμένουν στο ανανεωμένο Φωταέριο – τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα- για όμορφες βραδιές γεμάτες κέφι και αγαπημένα τραγούδια σε ένα πρόγραμμα που θα προκαλέσει αίσθηση.

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.