«Φωτιά» στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας - Πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου για Πάολα και Στέλιο Ρόκκο στο «Φωταέριο»

«Φωτιά» στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας - Πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου για Πάολα και Στέλιο Ρόκκο στο «Φωταέριο»

Ραντεβού κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Φωταέριο στην Αθήνα δίνουν Πάολα και Στέλιος Ρόκκος.

Η Πάολα, η πιο σημαντική ερμηνεύτρια της γενιάς της, θα καθηλώσει το κοινό με τις επιτυχίες της, τις δυναμικές ερμηνείες της και την εκρηκτική παρουσία της επί σκηνής.

Ο Στέλιος Ρόκκος, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης με τις διαχρονικές επιτυχίες του αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό με τη ροκ διάθεση του και τις ανατρεπτικές μουσικές του.

Η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος από την Παρασκευή 11 Μαρτίου σας περιμένουν στο ανανεωμένο Φωταέριο – τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα- για όμορφες βραδιές γεμάτες κέφι και αγαπημένα τραγούδια σε ένα πρόγραμμα που θα προκαλέσει αίσθηση.

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE