«Φωτιά» στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας - Πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου για Πάολα και Στέλιο Ρόκκο στο «Φωταέριο»

«Φωτιά» στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας - Πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου για Πάολα και Στέλιο Ρόκκο στο «Φωταέριο»

Ραντεβού κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Φωταέριο στην Αθήνα δίνουν Πάολα και Στέλιος Ρόκκος.

Η Πάολα, η πιο σημαντική ερμηνεύτρια της γενιάς της, θα καθηλώσει το κοινό με τις επιτυχίες της, τις δυναμικές ερμηνείες της και την εκρηκτική παρουσία της επί σκηνής.

Ο Στέλιος Ρόκκος, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης με τις διαχρονικές επιτυχίες του αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό με τη ροκ διάθεση του και τις ανατρεπτικές μουσικές του.

Η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος από την Παρασκευή 11 Μαρτίου σας περιμένουν στο ανανεωμένο Φωταέριο – τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα- για όμορφες βραδιές γεμάτες κέφι και αγαπημένα τραγούδια σε ένα πρόγραμμα που θα προκαλέσει αίσθηση.

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - «Αλλάζουν χέρια» οι έδρες στις επαρχίες

LIVE: Μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - «Αλλάζουν χέρια» οι έδρες στις επαρχίες

Πρωτιά ΔΗΣΥ, ανέβασε ποσοστά το ΑΚΕΛ. ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία τα δύο νέα κόμματα της Βουλής. Εκτός ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγοι. Μέχρι τέλους το κλείδωμα των εδρών στα κόμματα αλλά και στους Βουλευτές. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE