«Φωτιά» στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας - Πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου για Πάολα και Στέλιο Ρόκκο στο «Φωταέριο»

«Φωτιά» στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας - Πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου για Πάολα και Στέλιο Ρόκκο στο «Φωταέριο»

Ραντεβού κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Φωταέριο στην Αθήνα δίνουν Πάολα και Στέλιος Ρόκκος.

Η Πάολα, η πιο σημαντική ερμηνεύτρια της γενιάς της, θα καθηλώσει το κοινό με τις επιτυχίες της, τις δυναμικές ερμηνείες της και την εκρηκτική παρουσία της επί σκηνής.

Ο Στέλιος Ρόκκος, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης με τις διαχρονικές επιτυχίες του αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό με τη ροκ διάθεση του και τις ανατρεπτικές μουσικές του.

Η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος από την Παρασκευή 11 Μαρτίου σας περιμένουν στο ανανεωμένο Φωταέριο – τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα- για όμορφες βραδιές γεμάτες κέφι και αγαπημένα τραγούδια σε ένα πρόγραμμα που θα προκαλέσει αίσθηση.

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.