«Φωτιά» στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας - Πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου για Πάολα και Στέλιο Ρόκκο στο «Φωταέριο»

«Φωτιά» στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας - Πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου για Πάολα και Στέλιο Ρόκκο στο «Φωταέριο»

Ραντεβού κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Φωταέριο στην Αθήνα δίνουν Πάολα και Στέλιος Ρόκκος.

Η Πάολα, η πιο σημαντική ερμηνεύτρια της γενιάς της, θα καθηλώσει το κοινό με τις επιτυχίες της, τις δυναμικές ερμηνείες της και την εκρηκτική παρουσία της επί σκηνής.

Ο Στέλιος Ρόκκος, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης με τις διαχρονικές επιτυχίες του αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό με τη ροκ διάθεση του και τις ανατρεπτικές μουσικές του.

Η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος από την Παρασκευή 11 Μαρτίου σας περιμένουν στο ανανεωμένο Φωταέριο – τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα- για όμορφες βραδιές γεμάτες κέφι και αγαπημένα τραγούδια σε ένα πρόγραμμα που θα προκαλέσει αίσθηση.

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE