Τραγικό δυστύχημα στη Λεμεσό - 80χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Τραγικό δυστύχημα στη Λεμεσό - 80χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Ο 80χρονος Δημήτρης Χριστοδούλου από τον Άγιο Θεράπων Λεμεσού, βρήκε σήμερα τραγικό θάνατο όταν ανατράπηκε το τρακτέρ που οδηγούσε, σε χωράφι στην περιοχή της κοινότητας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τον 80χρονο αναζητούσαν οι οικείοι του, καθώς μέχρι το απόγευμα δεν είχε επιστρέψει από τα χωράφια που πήγε για να καλλιεργήσει. Τελικά εντοπίστηκε νεκρός κάτω από το τρακτέρ, που φαίνεται να ανατράπηκε λόγω υποχώρησης του εδάφους.

Στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του άτυχου 80χρονου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι εξετάσεις για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.