Οδηγούσε χωρίς άδεια και πιστοποιητικά - Πήρε 4 μήνες ποινή φυλάκισης

Οδηγούσε χωρίς άδεια και πιστοποιητικά - Πήρε 4 μήνες ποινή φυλάκισης

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών επέβαλε χθες 8/3 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, σε 26χρονο, τον οποίο έκρινε ένοχο για διάφορα τροχαία αδικήματα.

O 26χρονος κρίθηκε ένοχος για συνολικά έξι κατηγορίες, για τις οποίες το Δικαστήριο επέβαλε συντρέχουσες ποινές φυλάκισης, με μεγαλύτερη εκείνη των τεσσάρων μηνών. Συγκεκριμένα ο 26χρονος αντιμετώπιζε τις κατηγορίες της οδήγησης χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης και χωρίς άδεια οδηγού, οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος με ληγμένη άδεια κυκλοφορίας και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας, καθώς και οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος ενώ του είχε αποστερηθεί, με δικαστική απόφαση, η ικανότητα να κατέχει άδεια οδηγού.

Τα πιο πάνω αδικήματα διαπράχθηκαν τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου 2020, σε δρόμο της Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE