Προεδρικές 2023: Συνάντηση Νικόλα-Σιζόπουλου – Εν αναμονή επικύρωσης υποψηφιότητας Αβέρωφ

Προεδρικές 2023: Συνάντηση Νικόλα-Σιζόπουλου – Εν αναμονή επικύρωσης υποψηφιότητας Αβέρωφ

Η σύγκληση του Ανωτάτου Συμβουλίου του Δημοκρατικού Συναγερμού για επικύρωση της υποψηφιότητας του Προέδρου της παράταξης μας για την Προεδρία της Δημοκρατίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου, στις 10:30 πμ στο στάδιο «Ελευθερία» και όχι στις 12 Μαρτίου όπως αρχικά ανακοινώθηκε.

Η αναβολή είναι αναπόφευκτη, όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, λόγω της νόσησης του Προέδρου Αβέρωφ Νεοφύτου με κορωνοϊό.

Σήμερα 9/3, σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΕΔΕΚ όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κινήματος Μαρίνο Σιζόπουλο. Το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τη 1:30 το μεσημέρι. Σύμφωνα με την εφημερίδα θα εξεταστεί το σενάριο μίας συνεργασίας, είτε μεταξύ των δύο είτε ευρύτερα των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ενδιάμεσος χώρος στο χείλος της αποσύνθεσης: Παιχνίδια ισχύος του Νικόλα και οι φυγόκεντρες τάσεις

Ο ενδιάμεσος χώρος στο χείλος της αποσύνθεσης: Παιχνίδια ισχύος του Νικόλα και οι φυγόκεντρες τάσεις

Ο ενδιάμεσος χώρος βρίσκεται σήμερα στη πιο ασταθή και συγκεχυμένη φάση της μετα-κρίσης εποχής. Τα κόμματα του κέντρου δεν μονομαχούν πλέον για κυριαρχία- μονομαχούν για επιβίωση. Η ενότητα που κάποτε έδινε στο κέντρο το ρόλο του ρυθμιστή έχει διαλυθεί, αφήνοντας έναν χώρο γεμάτο αμφιβολίες, προσωπικές φιλοδοξίες και πολιτική κόπωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE