Προεδρικές 2023: Συνάντηση Νικόλα-Σιζόπουλου – Εν αναμονή επικύρωσης υποψηφιότητας Αβέρωφ

Προεδρικές 2023: Συνάντηση Νικόλα-Σιζόπουλου – Εν αναμονή επικύρωσης υποψηφιότητας Αβέρωφ

Η σύγκληση του Ανωτάτου Συμβουλίου του Δημοκρατικού Συναγερμού για επικύρωση της υποψηφιότητας του Προέδρου της παράταξης μας για την Προεδρία της Δημοκρατίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου, στις 10:30 πμ στο στάδιο «Ελευθερία» και όχι στις 12 Μαρτίου όπως αρχικά ανακοινώθηκε.

Η αναβολή είναι αναπόφευκτη, όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, λόγω της νόσησης του Προέδρου Αβέρωφ Νεοφύτου με κορωνοϊό.

Σήμερα 9/3, σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΕΔΕΚ όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κινήματος Μαρίνο Σιζόπουλο. Το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τη 1:30 το μεσημέρι. Σύμφωνα με την εφημερίδα θα εξεταστεί το σενάριο μίας συνεργασίας, είτε μεταξύ των δύο είτε ευρύτερα των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE