Την επιβολή πλαφόν στις τιμές των σιτηρών προτείνει ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Την επιβολή πλαφόν στις τιμές των σιτηρών προτείνει ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Δήλωση Προέδρου Δημοκρατικού Συναγερμού για την αγορά από το κράτος 36.000 τόνων κριθαριού και καλαμποκιού

Εκφράζω την ικανοποίησή μου για τη σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου μέσα από την οποία δίνεται το πράσινο φως στο Υπουργείο Γεωργίας για αγορά 36.000 τόνων κριθαριού και καλαμποκιού. Με την πράξη αυτή αυξάνεται η επάρκεια των αποθεμάτων μας και μειώνονται οι πληθωριστικές τάσεις που προκαλούνται και λόγω της κρίσης που έχει προκαλέσει η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Πρόκειται για μια ακόμη ορθή κίνηση εκ μέρους της κυβέρνησης, με στόχο την προστασία της κοινωνίας μας.

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο και πέραν της σημερινής πρωτοβουλίας, έχω ήδη προτείνει στους αρμόδιους Υπουργούς Εμπορίου και Γεωργίας την επιβολή πλαφόν στις τιμές των σιτηρών. Σε αυτές τις μοναδικές συνθήκες οφείλουμε να λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για να περιορίσουμε το καθημερινό κόστος των Κυπριακών νοικοκυριών, να στηρίξουμε τους γεωργοκτηνοτρόφους μας, αλλά και να προλάβουμε την όποια ενδεχόμενη απόπειρα αισχροκέρδειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE