Φόνος στα Κονιά: Στο κελί για 8 μέρες ο 58χρονος - Πότε θα γίνει η νεκροτομή στη σορό του 26χρονου
Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 58χρονος για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη πρόεδρος του συνδέσμου γονέων κοινοτικού νηπιαγωγείου της επαρχίας Λεμεσού, κατάφερε να αποσπάσει 22.820 ευρώ από το ταμείο.
Tην υπόθεση κατήγγειλε την περασμένη Παρασκευή η ταμίας του Συνδέσμου Γονέων, η οποία μετά από έλεγχο στον τραπεζικό λογαριασμό του, διαπίστωσε σημαντικό έλλειμμα μεταξύ των ημερομηνιών 17 Νοεμβρίου 2021 και 4 Μαρτίου 2022.
Εναντίον της ύποπτης εξασφαλίστηκε σήμερα δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη, ενώ σε έρευνα στην οικία και στο όχημα της, εντοπίστηκαν διάφορα έγγραφα και ένα μπλοκ επιταγών, που φαίνεται να σχετίζονται με την υπόθεση.
Ανακρινόμενη, προφορικά, η ύποπτη φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




