Κατάφερε να κλέψει πάνω από 20.000 ευρώ από ταμείο νηπιαγωγείου στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 30χρονη

Κατάφερε να κλέψει πάνω από 20.000 ευρώ από ταμείο νηπιαγωγείου στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 30χρονη

Χειροπέδες σε 30χρονη γυναίκα στη Λεμεσό πέρασαν οι Αρχές για κλοπή χιλιάδων ευρώ από ταμείο κοινοτικού νηπιαγωγείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη πρόεδρος του συνδέσμου γονέων κοινοτικού νηπιαγωγείου της επαρχίας Λεμεσού, κατάφερε να αποσπάσει  22.820 ευρώ από το ταμείο.

Tην υπόθεση κατήγγειλε την περασμένη Παρασκευή η ταμίας του Συνδέσμου Γονέων, η οποία μετά από έλεγχο στον τραπεζικό λογαριασμό του, διαπίστωσε σημαντικό έλλειμμα μεταξύ των ημερομηνιών 17 Νοεμβρίου 2021 και 4 Μαρτίου 2022.

Εναντίον της ύποπτης εξασφαλίστηκε σήμερα δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη, ενώ σε έρευνα στην οικία και στο όχημα της, εντοπίστηκαν διάφορα έγγραφα και ένα μπλοκ επιταγών, που φαίνεται να σχετίζονται με την υπόθεση.

Ανακρινόμενη, προφορικά, η ύποπτη φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πρώτη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ντιάν - Kαμία τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ ΠτΔ και Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Πρώτη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ντιάν - Kαμία τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ ΠτΔ και Ερχιουρμάν

O Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει έναν νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό, υποδεχόμενος σήμερα στο Προεδρικό, τον νέο Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE