Πέθανε ο πρώτος ασθενής που υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς από γενετικά τροποποιημένο χοίρο

Πέθανε ο πρώτος ασθενής που υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς από γενετικά τροποποιημένο χοίρο

Το πρώτο άτομο που έλαβε μεταμόσχευση καρδιάς από γενετικά τροποποιημένο χοίρο πέθανε δύο μήνες μετά από αυτό το ιατρικό ορόσημο, ανακοίνωσε την Τετάρτη το νοσοκομείο που πραγματοποίησε την επέμβαση.


Η διαδικασία δημιούργησε ελπίδες ότι η πρόοδος στη δωρεά οργάνων μεταξύ ειδών θα μπορούσε κάποτε να λύσει τη χρόνια έλλειψη ανθρώπινων οργάνων που είναι διαθέσιμα για δωρεά.

H ομάδα πίσω από το εγχείρημα λέει ότι εξακολουθεί να είναι αισιόδοξη για τη μελλοντική της επιτυχία.

Ο Ντέιβιντ Μπένετ, 57 ετών, είχε λάβει το μόσχευμά του στις 7 Ιανουαρίου και πέθανε στις 8 Μαρτίου, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Ιατρικό Σύστημα του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE