Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω καιρικών φαινομένων - Σε ποιες περιοχές άρχισε η κακοκαιρία

Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω καιρικών φαινομένων - Σε ποιες περιοχές άρχισε η κακοκαιρία

Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στις περιοχές των αυτοκινητόδρομων Λεμεσού – Πάφου και Λάρνακας – Κοφίνου, η Αστυνομία συστήνει στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στις πιο πάνω περιοχές επικρατούν πολύ δυνατοί άνεμοι και έντονη βροχόπτωση. Οι οδηγοί καλούνται να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Παράλληλα, λόγω χιονόπτωσης στις ορεινές περιοχές οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους, Προδρόμου – Τροόδους, Πεδουλά – Προδρόμου και Πεδουλά – Pinewood – Αγίου Νικολάου – Κακοπετριάς είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE