Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω καιρικών φαινομένων - Σε ποιες περιοχές άρχισε η κακοκαιρία

Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω καιρικών φαινομένων - Σε ποιες περιοχές άρχισε η κακοκαιρία

Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στις περιοχές των αυτοκινητόδρομων Λεμεσού – Πάφου και Λάρνακας – Κοφίνου, η Αστυνομία συστήνει στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στις πιο πάνω περιοχές επικρατούν πολύ δυνατοί άνεμοι και έντονη βροχόπτωση. Οι οδηγοί καλούνται να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Παράλληλα, λόγω χιονόπτωσης στις ορεινές περιοχές οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους, Προδρόμου – Τροόδους, Πεδουλά – Προδρόμου και Πεδουλά – Pinewood – Αγίου Νικολάου – Κακοπετριάς είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE