Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω καιρικών φαινομένων - Σε ποιες περιοχές άρχισε η κακοκαιρία

Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω καιρικών φαινομένων - Σε ποιες περιοχές άρχισε η κακοκαιρία

Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στις περιοχές των αυτοκινητόδρομων Λεμεσού – Πάφου και Λάρνακας – Κοφίνου, η Αστυνομία συστήνει στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στις πιο πάνω περιοχές επικρατούν πολύ δυνατοί άνεμοι και έντονη βροχόπτωση. Οι οδηγοί καλούνται να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Παράλληλα, λόγω χιονόπτωσης στις ορεινές περιοχές οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους, Προδρόμου – Τροόδους, Πεδουλά – Προδρόμου και Πεδουλά – Pinewood – Αγίου Νικολάου – Κακοπετριάς είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

Σε οπτικογραφημένη δήλωσή του για τις νέες αξιολογήσεις των οίκων Fitch και Moody's για την Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζει τα απτά, θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν για όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE