Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω καιρικών φαινομένων - Σε ποιες περιοχές άρχισε η κακοκαιρία

Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω καιρικών φαινομένων - Σε ποιες περιοχές άρχισε η κακοκαιρία

Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στις περιοχές των αυτοκινητόδρομων Λεμεσού – Πάφου και Λάρνακας – Κοφίνου, η Αστυνομία συστήνει στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στις πιο πάνω περιοχές επικρατούν πολύ δυνατοί άνεμοι και έντονη βροχόπτωση. Οι οδηγοί καλούνται να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Παράλληλα, λόγω χιονόπτωσης στις ορεινές περιοχές οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους, Προδρόμου – Τροόδους, Πεδουλά – Προδρόμου και Πεδουλά – Pinewood – Αγίου Νικολάου – Κακοπετριάς είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE