Θάνος Καλλίρης: «Ήταν πεντέμισι χρόνια… σκλαβιάς με τη Ναταλία Γερμανού»

Θάνος Καλλίρης: «Ήταν πεντέμισι χρόνια… σκλαβιάς με τη Ναταλία Γερμανού»

Όσα δήλωσε ο Θάνος Καλλίρης.

Ο Θάνος Καλλίρης πέρασε το κατώφλι του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρανούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για το γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού.

«Ήμασταν πεντέμισι χρόνια σκλαβιάς… ε πολύ ωραία. Όταν τα φτιάξαμε, δεν υπήρχε η showbiz όπως είναι τώρα. Μαθεύτηκε σιγά σιγά το ειδύλλιο αλλά ήμασταν χρόνια μαζί» ανέφερε ο Θάνος Καλλίρης.

«Όταν γνωριστήκαμε, δεν ασχολιόντουσαν με αυτό. Μην κοιτάς τώρα που είναι η Ναταλία Γερμανού φίρμα, δεν ήταν τότε. Εγώ τη γαλούχησα, στα πόδια μου μεγάλωσε. Μου έχει γράψει πάρα πολλά τραγούδια» είπε με χιούμορ ο Θάνος Καλλίρης.

Πηγή: zappit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

Στην ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σημασία της τριμερούς συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στο ΚΕΝ Λάρνακας, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Ισραήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE