Θάνος Καλλίρης: «Ήταν πεντέμισι χρόνια… σκλαβιάς με τη Ναταλία Γερμανού»

Θάνος Καλλίρης: «Ήταν πεντέμισι χρόνια… σκλαβιάς με τη Ναταλία Γερμανού»

Όσα δήλωσε ο Θάνος Καλλίρης.

Ο Θάνος Καλλίρης πέρασε το κατώφλι του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρανούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για το γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού.

«Ήμασταν πεντέμισι χρόνια σκλαβιάς… ε πολύ ωραία. Όταν τα φτιάξαμε, δεν υπήρχε η showbiz όπως είναι τώρα. Μαθεύτηκε σιγά σιγά το ειδύλλιο αλλά ήμασταν χρόνια μαζί» ανέφερε ο Θάνος Καλλίρης.

«Όταν γνωριστήκαμε, δεν ασχολιόντουσαν με αυτό. Μην κοιτάς τώρα που είναι η Ναταλία Γερμανού φίρμα, δεν ήταν τότε. Εγώ τη γαλούχησα, στα πόδια μου μεγάλωσε. Μου έχει γράψει πάρα πολλά τραγούδια» είπε με χιούμορ ο Θάνος Καλλίρης.

Πηγή: zappit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στόχος η νέα συνάντηση 5+1 - Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ολγκίν

Κυπριακό: Στόχος η νέα συνάντηση 5+1 - Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ολγκίν

Μπορεί να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της επίσκεψης της κας Ολγκίν στην Κύπρο φτάνει να υπάρχει ειλικρινής πολιτική βούληση και την άλλη πλευρά, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE