Θάνος Καλλίρης: «Ήταν πεντέμισι χρόνια… σκλαβιάς με τη Ναταλία Γερμανού»

Θάνος Καλλίρης: «Ήταν πεντέμισι χρόνια… σκλαβιάς με τη Ναταλία Γερμανού»

Όσα δήλωσε ο Θάνος Καλλίρης.

Ο Θάνος Καλλίρης πέρασε το κατώφλι του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρανούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για το γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού.

«Ήμασταν πεντέμισι χρόνια σκλαβιάς… ε πολύ ωραία. Όταν τα φτιάξαμε, δεν υπήρχε η showbiz όπως είναι τώρα. Μαθεύτηκε σιγά σιγά το ειδύλλιο αλλά ήμασταν χρόνια μαζί» ανέφερε ο Θάνος Καλλίρης.

«Όταν γνωριστήκαμε, δεν ασχολιόντουσαν με αυτό. Μην κοιτάς τώρα που είναι η Ναταλία Γερμανού φίρμα, δεν ήταν τότε. Εγώ τη γαλούχησα, στα πόδια μου μεγάλωσε. Μου έχει γράψει πάρα πολλά τραγούδια» είπε με χιούμορ ο Θάνος Καλλίρης.

Πηγή: zappit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE