Θάνος Καλλίρης: «Ήταν πεντέμισι χρόνια… σκλαβιάς με τη Ναταλία Γερμανού»

Θάνος Καλλίρης: «Ήταν πεντέμισι χρόνια… σκλαβιάς με τη Ναταλία Γερμανού»

Όσα δήλωσε ο Θάνος Καλλίρης.

Ο Θάνος Καλλίρης πέρασε το κατώφλι του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρανούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για το γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού.

«Ήμασταν πεντέμισι χρόνια σκλαβιάς… ε πολύ ωραία. Όταν τα φτιάξαμε, δεν υπήρχε η showbiz όπως είναι τώρα. Μαθεύτηκε σιγά σιγά το ειδύλλιο αλλά ήμασταν χρόνια μαζί» ανέφερε ο Θάνος Καλλίρης.

«Όταν γνωριστήκαμε, δεν ασχολιόντουσαν με αυτό. Μην κοιτάς τώρα που είναι η Ναταλία Γερμανού φίρμα, δεν ήταν τότε. Εγώ τη γαλούχησα, στα πόδια μου μεγάλωσε. Μου έχει γράψει πάρα πολλά τραγούδια» είπε με χιούμορ ο Θάνος Καλλίρης.

Πηγή: zappit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE