Ο κακός χαμός στη Βουλή – Έσπευσε η Αστυνομία μετά από κλήση του Κουλία

Ο κακός χαμός στη Βουλή – Έσπευσε η Αστυνομία μετά από κλήση του Κουλία

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στη σημερινή συνεδρία στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου για τις καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ.

Συγκεκριμένα ο Γενικός Ελεγκτής, Οσυσσέας Μιχαηλίδης, αναφέρθηκε στο κόστος των φαρμάκων με τον Πρόεδρο των Οργανωμένων Ασθενών (ΟΣΑΚ), Μάριο Κουλούμα να προσπαθεί να παρέμβει.

Τα αίματα άναψαν με τον Πρόεδρο της Επιτροπής, Ζαχαρία Κουλία να ζητά από τον κ. Κουλούμα να αποχωρήσει από την αίθουσα, καλώντας μάλιστα και τις Αρχές να μεταβούν στο σημείο.

Ο κ. Κουλούμας χαρακτήρισε τη συνεδρία «παρωδία» και αποχώρησε από την αίθουσα κάνοντας λόγο για στημένη κατάσταση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE