Ο κακός χαμός στη Βουλή – Έσπευσε η Αστυνομία μετά από κλήση του Κουλία

Ο κακός χαμός στη Βουλή – Έσπευσε η Αστυνομία μετά από κλήση του Κουλία

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στη σημερινή συνεδρία στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου για τις καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ.

Συγκεκριμένα ο Γενικός Ελεγκτής, Οσυσσέας Μιχαηλίδης, αναφέρθηκε στο κόστος των φαρμάκων με τον Πρόεδρο των Οργανωμένων Ασθενών (ΟΣΑΚ), Μάριο Κουλούμα να προσπαθεί να παρέμβει.

Τα αίματα άναψαν με τον Πρόεδρο της Επιτροπής, Ζαχαρία Κουλία να ζητά από τον κ. Κουλούμα να αποχωρήσει από την αίθουσα, καλώντας μάλιστα και τις Αρχές να μεταβούν στο σημείο.

Ο κ. Κουλούμας χαρακτήρισε τη συνεδρία «παρωδία» και αποχώρησε από την αίθουσα κάνοντας λόγο για στημένη κατάσταση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Έχουμε θετική ανακοίνωση που αφορά το γεγονός ότι όλοι έχουν αποδεχθεί τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης που δεν ήταν δεδομένη πριν έρθει ο ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE