Ο κακός χαμός στη Βουλή – Έσπευσε η Αστυνομία μετά από κλήση του Κουλία

Ο κακός χαμός στη Βουλή – Έσπευσε η Αστυνομία μετά από κλήση του Κουλία

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στη σημερινή συνεδρία στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου για τις καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ.

Συγκεκριμένα ο Γενικός Ελεγκτής, Οσυσσέας Μιχαηλίδης, αναφέρθηκε στο κόστος των φαρμάκων με τον Πρόεδρο των Οργανωμένων Ασθενών (ΟΣΑΚ), Μάριο Κουλούμα να προσπαθεί να παρέμβει.

Τα αίματα άναψαν με τον Πρόεδρο της Επιτροπής, Ζαχαρία Κουλία να ζητά από τον κ. Κουλούμα να αποχωρήσει από την αίθουσα, καλώντας μάλιστα και τις Αρχές να μεταβούν στο σημείο.

Ο κ. Κουλούμας χαρακτήρισε τη συνεδρία «παρωδία» και αποχώρησε από την αίθουσα κάνοντας λόγο για στημένη κατάσταση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE